• Livsstil
    • Kom i form med Malin
    • Gunn Magdalena
    • Hanna Maries blogg
    • Livet i Kairo
    • Berlinbloggen
    • Veronicas lister
    • achtung!spass
    • Stian i Palestina
    • Krokodilleøya
    • Dagens Svein
    • Bygdeblogg
    • Naturlig fin og Kundalini
  • Sport
    • Bugges ballblogg
    • Rett på mål
    • Mattis roter i sportsarkivet
    • På tribunen
    • Bak mål
    • Hockeybørsen
    • Tommys batteriblogg
    • Hjørnespark
    • I rundvantet
    • Sleivspark
    • Jentenes hjørne
    • Kammakrøniken
  • Dyr & natur
    • Jesperpus
    • I villmarka
  • Foto & media
    • Jeg ser
    • HA på innsida
    • 10 favoritter
    • Hamar Arbeiderblad Beta
  • Helse
    • Volvatlegene
    • Pustens effekt
    • Ernæring fra innsida
    • Espernbloggen
    • Naprapatene
  • Mat & drikke
    • Edels mat & vin
    • Tonjes kjøkkenhjørne
    • Mammas Bakeri
    • Spør Geir om vin
    • Spør Trond om øl
  • Samfunn
    • By- og bygdelista
    • Hamar Venstre
    • Finansbloggen
    • Pengene dine
    • Forbruk, lån og økonomi
  • Gjesteblogg
  • h-a.no
  • Vil du blogge?
    • Bli blogger
    • Retningslinjer for HAbloggen
    • Starthjelp for bloggere
    • 15 tips til deg som blogger

BBQ Kyllingform med grønnsaker

18. april 2016 av Edel Randgaard

Hei ! Edel her, ny blogger i HAs bloggunivers!

BBQ Kyllingform med grønnsaker
Glad i å lage mat, men ingen kokk ! Glad i å nyte et godt glass vin, men ingen vinkjenner ♫♪

Her kommer det forhåpentligvis en fin blanding mellom hverdags-mat, kos & hygge mat til venner, romantiske middager og selskapsmat til større anledninger ✿
Håper dere kan finne litt inspirasjon og få lyst til å prøve ut noen av oppskriftene.

Jeg står bak bloggen Edel’s Mat & Vin, der har jeg allerede lagt ut en del oppskrifter. Gi meg gjerne ett hint om det er noen spesielle ingredienser eller oppskrifter du er ute etter.

Vi starter med kylling ! 

Kjempegod ovnsrett med mør kylling, helt herlig BBQ-saus og gode grønnsaker. Du kan lage den i god tid å oppbevare den i kjøleskapet til den skal stekes.
Den er veldig enkel å tilberede, men imponerer den mest kresne gjest, smaker helt smaskens !
Til 6 porsjoner trenger du:
  • 1 kg kyllingfilet, rå
  • 1 stk rød paprika
  • 200 g minimais
  • 1 stk rødløk
  • 250 g babygulrøtter
  • 250 g aspargesbønner
  • 3 dl fløte
  • 1 dl Heinz Barbecuesaus
  • 1 dl Heinz Garlicsaus
  • 1 dl aprikossyltetøy
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • Persille (til pynt)
Sånn gjør du:
  1. Del hver kyllingfilet i 4 biter.
  2. Skrell/rens og skjær grønnsaker i passende biter. Hvis du bruker fryste gulrøtter og aspargesbønner trenger du ikke tine dem først.
  3. Legg grønnsaker i en ildfast form og legg kyllingen på toppen.
  4. Rør sammen fløte, bbq-saus, garlicsaus, syltetøy, soyasaus og brunt sukker.
  5. Hell sausen over kylling og grønnsaker.
  6. Stekes ved 175 grader i 1 time.
  7. Server med ris, poteter eller pasta.

Lev – Spis – Nyt ♥

Grønnsaker, kylling og BBQ-saus !
Grønnsaker, kylling og BBQ-saus !
Kyllingbiter på en seng av grønnsaker !
Kyllingbiter på en seng av grønnsaker !
Kyllingform klar til steking
Kyllingform klar til steking
Klar til servering !
Klar til servering !
Spis & Nyt ♫
Spis & Nyt ♫
Klikk for kommentarer
Hva synes du?
Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten.
Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver.
Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.

Filed Under: Edels mat & vin Tagged With: BBQ, Kylling, kyllingform, Mat, middag, ovnsrett

Mest lest siste måned

Følg en blogg



Sosiale medier

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Twitter

Stikkordsky

achtung!spass Australia BBL bilder Brumunddal By- og bygdelista cat Erik Kristiansen fotball foto fotoblogg Gregor GunnMagdalena Hamar Hamar Arbeiderblad HamKam helse hjørnespark Hockey huskatt ishockey Jesperpus Kamma katt komiform Lillehammer lokalpolitikk løping Mat matblogg middag Rett på mål SIL ski sluttspill Sparta stavhopp Storhamar styrketrening SunshineCoast Trening tur Volvat Volvatlegene Vålerenga

Bloggarkivet

Kategoriarkivet

Søk

HA-bloggen

Innleggene og innholdet på HA-bloggen er personlige ytringer fra hver enkelt blogger. Bloggerne er uavhengige og er ikke lønnet av Hamar Arbeiderblad, men alle er forpliktet til å forholde seg til Vær varsom-plakaten og pressens etiske regler. All bruk av innhold; bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggerne. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Annonser på bloggen selges av Hamar Media AS og ansvarlig redaktør for Hamar Arbeiderblad er også ansvarlig redaktør for HA-bloggen.

Redaktørpanelet

Sjefredaktør: Katrine Strøm
Digitalredaktør: Jan Morten Frengstad
Nyhetsredaktør: Rune Steen Hansen
Debattleder: Trond Svendsen
Kulturredaktør: Trond Lillebo

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Twitter

Hamar Arbeiderblad AS © 2022 · Designet og utviklet av Hamar Media AS.
Beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.