Hei ! Edel her, ny blogger i HAs bloggunivers!
Glad i å lage mat, men ingen kokk ! Glad i å nyte et godt glass vin, men ingen vinkjenner ♫♪
Her kommer det forhåpentligvis en fin blanding mellom hverdags-mat, kos & hygge mat til venner, romantiske middager og selskapsmat til større anledninger ✿
Håper dere kan finne litt inspirasjon og få lyst til å prøve ut noen av oppskriftene.
Jeg står bak bloggen Edel’s Mat & Vin, der har jeg allerede lagt ut en del oppskrifter. Gi meg gjerne ett hint om det er noen spesielle ingredienser eller oppskrifter du er ute etter.
Vi starter med kylling !
Den er veldig enkel å tilberede, men imponerer den mest kresne gjest, smaker helt smaskens !
- 1 kg kyllingfilet, rå
- 1 stk rød paprika
- 200 g minimais
- 1 stk rødløk
- 250 g babygulrøtter
- 250 g aspargesbønner
- 3 dl fløte
- 1 dl Heinz Barbecuesaus
- 1 dl Heinz Garlicsaus
- 1 dl aprikossyltetøy
- 0,5 dl soyasaus
- 1 ss brunt sukker
- Persille (til pynt)
- Del hver kyllingfilet i 4 biter.
- Skrell/rens og skjær grønnsaker i passende biter. Hvis du bruker fryste gulrøtter og aspargesbønner trenger du ikke tine dem først.
- Legg grønnsaker i en ildfast form og legg kyllingen på toppen.
- Rør sammen fløte, bbq-saus, garlicsaus, syltetøy, soyasaus og brunt sukker.
- Hell sausen over kylling og grønnsaker.
- Stekes ved 175 grader i 1 time.
- Server med ris, poteter eller pasta.
Lev – Spis – Nyt ♥





Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten.
Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver.
Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.