Fotball EM i Frankrike ♫♪ 
TV, bena på bordet, kald øl eller iskald Cola – og Cola Baked Chicken, godkjent av selveste MATT PRESTON !! 🙂
Matt Preston, som de fleste kjenner fra Masterchef Australia, «den store bamsen, med fargerike skjerf » står bak denne oppskriften.
Matt Preston er en anerkjent og respektert matkritiker og kokk. Han har også gitt ut to kokebøker. Han har vunnet en rekke priser gjennom årene.
Oppskriften la jeg første gang ut under fotball VM i Brasil, men den funker nok greit i år også.
Dette er vel en av de mest usunne rettene jeg noen gang har laget, men smakte «smaskens» !!
Ingredienser:
- 7,5 dl cola
- 1 kopp brunt sukker
- 3 fedd hvitløk, revet -eller 1 ss med «hvitløk på tube»
- 1 stor gul løk, revet
- 2 ss soyasaus
- 1 kg rå kyllingvinger
- 1 stk sitron
Sånn gjør du:
- Forvarm ovnen til 140 ° C
- Skrell og riv løk og hvitløk.
- Bland cola, sukker, hvitløk, løk og soyasaus sammen i en bolle. Tilsett saften av en sitron og visp alt godt sammen.
- Legg kyllingvinger i en ovnspanne, som er stor nok til at kyllingvingene ikke ligger oppå hverandre.
- Hell over cola-blandingen.
- Stekes i 3-3,5 time til sausen har blitt tykk og klissete.
- Serveres med pommes frites eller godt brød -og gjerne en salat !




Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten.
Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver.
Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.