• Livsstil
    • Kom i form med Malin
    • Gunn Magdalena
    • Hanna Maries blogg
    • Livet i Kairo
    • Berlinbloggen
    • Veronicas lister
    • achtung!spass
    • Stian i Palestina
    • Krokodilleøya
    • Dagens Svein
    • Bygdeblogg
    • Naturlig fin og Kundalini
  • Sport
    • Bugges ballblogg
    • Rett på mål
    • Mattis roter i sportsarkivet
    • På tribunen
    • Bak mål
    • Hockeybørsen
    • Tommys batteriblogg
    • Hjørnespark
    • I rundvantet
    • Sleivspark
    • Jentenes hjørne
    • Kammakrøniken
  • Dyr & natur
    • Jesperpus
    • I villmarka
  • Foto & media
    • Jeg ser
    • HA på innsida
    • 10 favoritter
    • Hamar Arbeiderblad Beta
  • Helse
    • Volvatlegene
    • Pustens effekt
    • Ernæring fra innsida
    • Espernbloggen
    • Naprapatene
  • Mat & drikke
    • Edels mat & vin
    • Tonjes kjøkkenhjørne
    • Mammas Bakeri
    • Spør Geir om vin
    • Spør Trond om øl
  • Samfunn
    • By- og bygdelista
    • Hamar Venstre
    • Finansbloggen
    • Pengene dine
    • Forbruk, lån og økonomi
  • Gjesteblogg
  • h-a.no
  • Vil du blogge?
    • Bli blogger
    • Retningslinjer for HAbloggen
    • Starthjelp for bloggere
    • 15 tips til deg som blogger

RIBBE ASIAN STYLE

20. desember 2017 av Edel Randgaard

Bruk rester av stekt ribbe til denne smaksbomben!

Herlig smaksrik, litt klissete ribbe med gode asiatiske smaker.

Ribbe asian style

Denne er så god den – at det nesten er verdt å steke en ribbe, bare for å få rester  ♥ – ikke nesten – DET ER VERDT DET !
Spis & Nyt ♫♫

Tradisjonell ribbe til julemiddagen finner du oppskrift på her.

Ribbe asian style

Du trenger:

  • 500 gram ferdig stekt ribbe
  • 4 ss lys soyasaus
  • 4 ss hoisinsaus
  • 3 ss brunt sukker
  • 1 rød chili
  • 2 ss revet ingefær
  • Raps eller solsikkeolje, som tåler høy varme
  • Koriander
  • Ris, gjerne jasminris

Sånn gjør du:

  1. Skjær av svoren.
  2. Skjær ribba i biter, fjern beina og legg ribbebitene i en bolle.
  3. Rør sammen ingefær, chili, soyasaus, hoisinsaus og brunt sukker.
  4. Hell sausen over ribbestykkene. Nå må du grise litt – og blande alt godt sammen.
  5. La de godgjøre seg i marinaden i 30 minutter, gjerne lenger. Jeg marinerte ribba i 4 timer.
  6. Brun ribbeskivene i en stekepanne med olje, til de blir godt stekt. Tilsett restene av marinaden mot slutten av steketiden.
  7. Dryss over frisk koriander og server den med kokt ris.
Ribbe asian style
Skjærer opp i passende biter
Ribbe asian style
Marinerer
Ribbe asian style
Steker – og koker ris ♫♫
Klikk for kommentarer
Hva synes du?
Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten.
Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver.
Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.

Filed Under: Edels mat & vin Tagged With: asiatisk, julemat, juleribbe, Mat, matblogg, middag, oppskrift, Oppskrifter, restemat, ribbe

Mest lest siste måned

Følg en blogg



Sosiale medier

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Twitter

Stikkordsky

achtung!spass Australia BBL bilder Brumunddal By- og bygdelista cat Erik Kristiansen fotball foto fotoblogg Gregor GunnMagdalena Hamar Hamar Arbeiderblad HamKam helse hjørnespark Hockey huskatt ishockey Jesperpus Kamma katt komiform Lillehammer lokalpolitikk løping Mat matblogg middag Rett på mål SIL ski sluttspill Sparta stavhopp Storhamar styrketrening SunshineCoast Trening tur Volvat Volvatlegene Vålerenga

Bloggarkivet

Kategoriarkivet

Søk

HA-bloggen

Innleggene og innholdet på HA-bloggen er personlige ytringer fra hver enkelt blogger. Bloggerne er uavhengige og er ikke lønnet av Hamar Arbeiderblad, men alle er forpliktet til å forholde seg til Vær varsom-plakaten og pressens etiske regler. All bruk av innhold; bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggerne. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Annonser på bloggen selges av Hamar Media AS og ansvarlig redaktør for Hamar Arbeiderblad er også ansvarlig redaktør for HA-bloggen.

Redaktørpanelet

Sjefredaktør: Katrine Strøm
Digitalredaktør: Jan Morten Frengstad
Nyhetsredaktør: Rune Steen Hansen
Debattleder: Trond Svendsen
Kulturredaktør: Trond Lillebo

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Twitter

Hamar Arbeiderblad AS © 2023 · Designet og utviklet av Hamar Media AS.
Beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.